Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Χώρισε η Κατερίνα Παπουτσάκη;


Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Ορέστης Τζιόβας φαίνεται πως δεν είναι πλέον μαζί. Σήμερα, το περιοδικό «People» κυκλοφορεί με ρεπορτάζ σχετικά με τον χωρισμό τους, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και περίπου είκοσι ημέρες.

Κι ενώ σε προχθεσινή της έξοδο η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν διέψευσε τις φήμες περί χωρισμού, σημερινά δημοσιεύματα θέλουν ένα νέο φλερτ να έχει μπει στη ζωή της. Ο λόγος για τον Πέτρο Λαγούτη, με τον οποίο μάλιστα η Κατερίνα Παπουτσάκη είχε συμπρωταγωνιστήσει πριν από περίπου ενάμιση χρόνο σε ένα επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 «Ο πόλεμος των άστρων».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όταν, πριν από μερικές ημέρες, η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1», παρακολούθησε ένα βίντεο με τον Χρήστο Φερεντίνο, τον Πέτρο Λαγούτη και τον Ορέστη Τζιόβα να τραγουδούν μαζί στο bar «Trova» (που ανήκει στην ίδια και στον Χρήστο Φερεντίνο) και να της αφιερώνουν το τραγούδι «Σ’ αγαπάω», ενώ λίγο αργότερα εκείνη, ελαφρώς αμήχανη, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι «το βίντεο τραβήχτηκε καιρό πριν».

ΠΗΓΗ: Yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου