Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Νέο live DVD από την Beyonce




(Νέα Υόρκη, NY; Parkwood Entertainment/Columbia Records, Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011) – Όταν η Beyonceανέβηκε στην σκηνή τον Αύγουστο για τέσσερις βραδιές γεμάτη ενέργεια στο διάσημο Roseland Ballroom, μόνο 3.500 τυχεροί fans για κάθε νύχτα και οι οποίοι πρόλαβαν και αγόρασαν τα εισιτήρια τους μέσα σε 22 δευτερόλεπτα, μπορούσαν να παρακολουθήσουν αυτά τα special shows στο ιστορικό venue της Νέας Υόρκης, το οποίο η Beyoncé μετέτρεψε το club σε Κολοσσαίο.
Έχει ήδη λάβει διθυραμβικές κριτικές όπως “robust”, “finely-tuned” και “compelling” από τις New York Times, οι “4 Intimate Nights With Beyoncé” στο Roseland Ballroom, ήταν φανταστικές. Ήταν η πρώτη φορά που παρουσίασε το νέο της album, “4“, σχεδόν ολοκληρωμένα και σε πολύ μικρό κοινό.  Μαζί με την μπάντα της που αποτελείται από γυναίκες μόνο και με μια επιπλέον σειρά εγχόρδων, οι εμφανίσεις ήταν αληθινές ιστορίες με λεπτομέρειες από το ταξίδι της πριν από το album, “4” και συμπεριλαμβανομένου τα χρόνια της με τις Destiny’s Child.
Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, την ίδια μέρα με την Thanksgiving day, οι fans που λαχταρούσαν να είναι σε αυτά τα shows μπορούν να δουν την Beyoncé και να νιώσουν την ενέργεια και την μαγεία που γέμισαν το Ballroom, με την κυκλοφορία του Live At Roseland, αποκλειστικά στο Walmart.  Το live DVD που θα περιέχει 26 τραγούδια φέρνει την αίσθηση του γηπέδου στο σαλόνι σας.
Και την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, το Live At Roseland: The Elements Of 4 deluxe package, το διπλό DVD, με ολόκληρη την συναυλία, bonus υλικό από την σκηνή και εκτός σκηνής, 20σέλιδο booklet και επτά videos από το τελευταίο της album, 4, θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως. Το ντοκιμαντέρ της συναυλίας είναι γεμάτο από σκηνές που δεν έχετε δει ποτέ ξανά και αποτυπώνει την ζωή της Beyoncé από το όταν ήταν 5 χρονών ως λάτρης της μουσικής και η ο οποία έγινε μια άψογη entertainer που ελέγχει κάθε ίντσας της ζωής της και της καριέρας της.
Εκτός από την κυκλοφορία του DVD, το νέο video για το “Party“, περιλαμβάνεται στην deluxe έκδοση του DVD και είχε πρεμιέρα χθες το βράδυ στα BET’s 106 & Park και online στα VEVO και Beyonceonline.com. Το σκηνοθέτησε η Beyoncé και ο Alan Ferguson. Το “Party” είναι το έκτο video που κυκλοφορεί από το “4″ και στο οποίο συμμετέχει ο rapper J.Cole ενώ στο video εμφανίζονται η Solange και η Kelly Rowland.
Το Live At Roseland το σκηνοθέτησε η Beyoncé, ο Ed Burke και ο Anthony Green ενώ η Beyoncé ήταν και η διευθύντρια παραγωγής για την Parkwood Entertainment, σε συνεργασία με την Columbia Records.
Στην Ελλάδα, το “Live At Roseland” κυκλοφορεί τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου.
Πηγή: mad

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου