Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΣΚΑΣ : Ο ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΣ CHEF ΠΟΥ... ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ MODELING


Μπορεί να είναι Chef όμως... το μέλλον του είναι λαμπρό ακόμα και στο χώρο του modeling... 

Ο λόγος για τον Γιώργο Σισκα, ο νεαρός που ενώ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη πόλη της Πρεβεζας στα 18 του χρόνια αποφάσισε να αφήσει πίσω, αγαπημένα πρόσωπα & δύσκολα παιδικά χρόνια και να σπουδάσει το όνειρο του.

Ήρθε λοιπόν στην Αθήνα για να σπουδάσει την μαγειρική δεξιοτεχνία ανακαλύπτοντας τελικά ότι έχει πολύ μεράκι... Ότι πιάσει το χέρι του γίνεται... νόστιμο και πικάντικο. Αυτή τη στιγμή έχει 10 χρόνια επαγγελματική πείρα στο χώρο της μαγειρικής ενώ είναι γνωστός πια για τις μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες.

Έχει ασχοληθεί με τα μενού πολλών εστιατορίων & catering ενώ τώρα πια είναι υπεύθυνος για τις σουίτες σε μια πολυεθνική εταιρεία... Εκτός από την μαγειρική όμως... το δυνατό παρουσιαστικό του τον έκανε να χωθεί εύκολα & στον χώρο της φωτογράφισης - διαφήμιση... Οι προτάσεις που δέχεται στο χώρο του μόντελινγκ είναι αρκετές ενώ ο ίδιος προτιμά να κάνει μικρά αλλά σταθερά βήματα.... γιατί πολύ απλά ξέρει... να ελέγχει τη κάθε του κίνηση. Τι κι αν το τελευταίο διάστημα τα βράδια ασχολείται ως barman όμως η γαστρονομία αλλά και το modeling φαίνεται πως τον έχει ήδη κερδίσει.... Εμείς απλά το μόνο που έχουμε να πούμε... Keep Walking... Γιώργο !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου