Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011

Το μονόπετρο και η πρόταση γάμου..


Με ένα εντυπωσιακό μονόπετρο κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες η Ζέτα Μακρυπούλια, κάτι που επιβεβαιώνει τις φήμες που ήθελαν τον αγαπημένο της, Μιχάλη Χατζηγιάννη, να της έχει κάνει πρόταση γάμου.

Όπως αποκάλυψε το κυπριακό περιοδικό «Beautiful people», το οποίο μάλιστα είχε μιλήσει και πρώτο για το ειδύλλιο του λαμπερού ζευγαριού, η Ζέτα δεν πηγαίνει πουθενά χωρίς το δαχτυλίδι, με το οποίο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης φαίνεται ότι της έχει ζητήσει εδώ και καιρό να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Τα προηγούμενα δύο χρόνια, η Ζέτα φόρεσε αρκετές φορές μονόπετρα δαχτυλίδια στο «Dancing With The Stars», τα οποία και συζητήθηκαν πολύ. Όμως, αυτό το δαχτυλίδι, (το οποίο είναι ευδιάκριτο στις φωτογραφίες του εντύπου), όχι μόνο είναι πολύ διαφορετικό, αλλά η ίδια το φοράει συνέχεια, σε άκρως προσωπικές στιγμές, ακόμη και στις δημόσιες εμφανίσεις της με τον σύντροφο της ζωής της.

Όπως δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη που αναμετέδωσε την πληροφορία του περιοδικού και έπειτα από συνομιλία που είχε με Κύπριο δημοσιογράφο, η Ζέτα φορά συνεχώς το μονόπετρο, απλώς κατά διαστήματα το γυρίζει προς τα μέσα, ούτως ώστε να μη φαίνεται η πέτρα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, το δαχτυλίδι δεν περνά απαρατήρητο. Όπως ούτε και ο έρωτας του ίδιου του ζευγαριού, το οποίο είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Πρόσφατα, το ζευγάρι βρέθηκε στην Κύπρο, όπου και τους «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής έμειναν στο οροφοδιαμέρισμα που διατηρεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη Λευκωσία και όχι στο εξοχικό του, το οποίο βρίσκεται στον Πρωταρά.

Προσπαθούν συνεχώς να κρατούν χαμηλούς τόνους και να μη δίνουν λαβές για σχόλια. Όσο για το δαχτυλίδι; Σιγή ιχθύος, τόσο από τη Ζέτα όσο και από τον Μιχάλη. Εάν θα φάμε σύντομα κουφέτα, θα φανεί…

ΠΗΓΗ: Πρωινή Μελέτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου