Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Χρύσπα: Είναι έγκυος;


Ρεπορτάζ για τις φήμες που θέλουν τη Χρύσπα να περιμένει τον πελαργό μετέδωσε η «Πρωινή Μελέτη».
Σύμφωνα με το βίντεο που προβλήθηκε στην πρωινή εκπομπή του STAR, φήμες θέλουν την τραγουδίστρια να περιμένει το πρώτο της παιδί. Βέβαια, πριν από λίγο καιρό, η ίδια η ερμηνεύτρια είχε μιλήσει στην «Πρωινή Μελέτη» για το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί:

«Το ενδεχόμενο ενός παιδιού αυτή τη δεδομένη στιγμή δεν με αφορά, γιατί δεν είμαι άνθρωπος που μπορώ εύκολα να έλθω σε κάποιες ισορροπίες στη ζωή μου. Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, με ενδιαφέρει να συγκεντρωθώ σε αυτό που κάνω, δηλαδή στη δουλειά μου. Οπότε, δεν το σκέφτομαι καθόλου».

Αν και αυτό το διάστημα η ίδια ζει στην Αθήνα και ο σύζυγός της στη Θεσσαλονίκη, αυτό δεν την πτοεί. Άλλωστε, ο γάμος της με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Νικολάου τη σημάδεψε. «Πραγματικά με έχει σημαδέψει. Σε ό, τι αφορά στην απόσταση, εγώ προσωπικά θεωρώ πως ό, τι μας συμβαίνει, μας κάνει καλό. Έτσι, ακολουθώ τη ροή των πραγμάτων. Εάν είναι να γίνει κάτι καλό ή κάτι κακό, δεν θα γίνει λόγω απόστασης δηλαδή».

Αν πάντως οι φήμες επιβεβαιωθούν, η Χρύσπα θα ενταχθεί στο κλαμπ των γνωστών εκπροσώπων της showbiz που γεύονται τη χαρά της μητρότητας ύστερα από έναν άκρως επιτυχημένο γάμο. Και σίγουρα, αυτή θα είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου