Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Την ενδιαφέρει τι νούμερα θα κάνει το «Dancing»;


Η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία είναι η παρουσιάστρια του νέου show του ANT1, «Dancing on Ice», μίλησε σε ένθετο περιοδικό κυριακάτικης εφημερίδας για τον ρόλο που αναλαμβάνει και τη συνύπαρξή της στο πλατό της εκπομπής με τον σύζυγό της, Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος θα είναι ένα από τα μέλη της κριτικής επιτροπής.

«Είμαστε όλοι μια ομάδα, με σκοπό να προσφέρουμε ευχάριστες τηλεοπτικές στιγμές. Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον και για εμάς ως ζευγάρι αυτή η τηλεοπτική συνύπαρξη και θα τη διασκεδάσουμε στο μέγιστο» δήλωσε αρχικά, για να συμπληρώσει ότι, μολονότι ως άνθρωποι είναι διαφορετικοί χαρακτήρες, «στον πυρήνα μας μοιάζουμε αρκετά. Είμαστε ένα ζευγάρι που προσπαθεί να "δουλεύει" τη σχέση του και να λύνει τις διαφορές, αν και οι διαφορές μας τελικά είναι το βασικό θέμα επικοινωνίας μας. Η εικόνα ενός τηλεοπτικού ανδρόγυνου είναι της μόδας που όμως θα περάσει, γιατί ο κόσμος θα κουραστεί. Το ‘’Dancing” δεν είναι κλειδαρότρυπα στο σπίτι μας, δεν εστιάζει στο γεγονός ότι είμαστε ζευγάρι. Το επίκεντρο είναι οι παίκτες, όχι εμείς!» είπε στο «TV Έθνος» της εφημερίδας « Έθνος της Κυριακής».

Παράλληλα, ερωτηθείσα αν την απασχολούν τα νούμερα τηλεθέασης, είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Θα ήταν ψέμα να πω ότι δεν με ενδιαφέρει να πάει καλά κάτι που κάνω. Θα ήταν εντελώς αντιεπαγγελματικό να αδιαφορώ για την όλη πορεία. Ίσως είναι και το μοναδικό επάγγελμα όπου ο ένας βγάζει το μάτι του άλλου χωρίς λόγο. Απλά όλο το σύστημα βασίζεται σε αυτή την ανελέητη αξιολόγηση που μπερδεύει την ποιότητα με την ποσότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου