Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Πέτρος Ίμβριος «Θέλει κότσια για να κάνεις αυτό που έκανε η Βίσση»


Πέτρος Ίμβριος new
Για το rockumentary της Άννας Βίσση, αλλά και για την οικονομική κρίση της χώρας μας, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Made in Star», ο Πέτρος Ίμβριος.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το «Όσο έχω φωνή» της κουμπάρας του: «Θέλει κότσια για να βγεις και να κάνεις αυτό το πράγμα. Και κυρίως θέλει κότσια όταν είσαι η Άννα Βίσση. Να βγεις και σε δημόσια θέα να εκθέσεις την προσωπική σου ζωή, την αγάπη σου για το παιδί σου, τον άντρα σου, τον πατέρα σου. Να δείξεις αγαπημένες σου στιγμές από τη ζωή σου. Κακοθελητές πάντα θα υπάρχουν. Ο σκοπός της δεν ήταν ούτε να κερδίσει δημοτικότητα, ούτε να ανεβάσει το όνομά της. Έκανε αυτό που πίστευε ότι έπρεπε να κάνει κι αυτό που γούσταρε να κάνει τη δεδομένη στιγμή».

Η άσχημη κατάσταση στη χώρα μας, τον έχει κάνει να σκέφτεται να φύγει στο εξωτερικό: «Πάντα έλεγα ότι δεν θα ξαναπάω να ζήσω πουθενά αλλού, ποτέ. Δεν θέλω. Τώρα όμως με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω, άρχισε να μου περνάει από το μυαλό, όχι για μένα, αλλά για τα παιδιά μου. Ότι ίσως θα έπρεπε να δώσω μια ευκαιρία διαφορετική στα παιδιά μου, γιατί βλέπω ότι το πρόβλημα και όλη αυτή η κατάσταση θα τραβήξει σε βάθος χρόνου. Δεν θα ξεμπλέξουμε σε 2-3 χρόνια, ούτε σε πέντε. Θα είμαστε, δυστυχώς, έρμαια αυτής της κατάστασης πιστεύω για τα επόμενα 15-20 χρόνια τουλάχιστον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου