Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Ο σεφ του «Fab 5» ζει τον απόλυτο έρωτα


4
Ο γοητευτικός σεφ και ηθοποιός Πάνος Φασούλης, ο οποίος αυτή την περίοδο συμμετέχει στην εκπομπή «Fab 5» του ANT1, είναι ερωτευμένος με την Τζίνα Βλαχαντρέα.

Ο φωτογραφικός φακός της «Espresso» εντόπισε τον Πάνο Φασούλη μαζί με τη σύντροφό του στο πάρτι για τη θεατρική παράσταση «Ζείτε παίδες Ελλήνων», που έγινε στο Dream City πριν από λίγες ημέρες.
Οι δυο τους είναι αρκετό καιρό μαζί, όμως δεν αποφάσιζαν να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις. Ο Πάνος όλο το βράδυ δεν την άφησε στιγμή μόνη της, ενώ, όταν τους πλησίασαν οι φωτογράφοι, δεν δίστασαν να ποζάρουν αγκαλιασμένοι στον φακό.

Η Τζίνα είναι make up artist, θαυμάζει τον αγαπημένο της και φυσικά δεν χάνει κανένα επεισόδιο του «Fab 5». Εκείνος της έχει μεγάλη αδυναμία και, λόγω του ότι οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον αναγκάζουν να μη βρίσκεται κοντά της πολλές ώρες, συχνά-πυκνά της κάνει διάφορες εκπλήξεις, προσφέροντάς της ρομαντικά δείπνα με ιδιαίτερες γεύσεις και φυσικά με την… υπογραφή του.

Ο ηθοποιός και σεφ, όπως δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του στο περιοδικό «People», στις σχέσεις του είναι πολύ ήρεμος, δοτικός, ευαίσθητος και παραμένει ένα παιδί. Όπως είπε χαρακτηριστικά, μπορεί να εκφράσει τον έρωτά του στη σύντροφό του με ένα μπουκάλι κρασί, φτιάχνοντάς της ένα μπισκότο σε σχήμα καρδιάς ή μαγειρεύοντάς της ένα ωραίο μενού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου