Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Με ποιον έχει «δέσει» περισσότερο;


Είναι ο μικρότερος της παρέας των «Fab 5», αλλά έχει τον τρόπο του να ξεχωρίζει. Ο Παναγιώτης Φασούλης ξέρει καλά πώς να ικανοποιεί ακόμη και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο, αφού είναι chef και μάλιστα με περγαμηνές στο εξωτερικό.

Μπορεί να ανέβασε τις μετοχές του στο χρηματιστήριο της τηλεόρασης με τη συμμετοχή του στο «Fab 5», όμως δεν είναι η παρθενική του εμφάνιση στην TV. Ξεκίνησε από το «ΤV stars παρουσιάστε» και μετά είχε συμμετοχές σε σίριαλ, όπως το «Ευτυχισμένοι μαζί», το «Μ+Μ» και το «3ος νόμος». Παράλληλα, έκανε το πέρασμά του και από τη μεγάλη οθόνη συμμετέχοντας στην κινηματογραφική παραγωγή «Στο ξέσπασμα του φεγγαριού», ενώ για άλλη μία φορά έδειξε τις μαγειρικές του ικανότητες μέσα από το «Top chef».
Αυτήν την εποχή, εκτός από το να δίνει συμβουλές και να μαγειρεύει στο «Fab 5», ετοιμάζεται και για το ντεμπούτο του στο θεατρικό σανίδι στην παράσταση «Ζείτε, παίδες Ελλήνων» που θα ανέβει στο Θέατρο Λαμπέτη.

Δυσκολεύτηκες να πεις το ναι στο «Fab 5»;«Δεν δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα. Είχα αρκετούς δισταγμούς στην αρχή, όπως τι θα πουν και τι θα σχολιάσουν, ίσως αρνητικά, μετά όμως κατάλαβα ότι θα ήθελαν πολλοί να είναι στη θέση μου, πράγμα που είδα και στο casting και το βλέπω αυτό κάθε μέρα που περνάει. Επίσης, με φόβιζε το αν θα “δέσω” με τους υπόλοιπους, γιατί είναι πολύ διαφορετικές και ισχυρές προσωπικότητες σε σύγκριση με μένα. Όμως, όπως φάνηκε από τις πρώτες κιόλας ημέρες, έδεσα μαζί τους πάρα πολύ. Στην τελική, δεν θα μάθαινα ποτέ, αν δεν το έκανα. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί παρ’ όλα αυτά που θα το έκαναν. Στο ξένο concept έχει δοθεί ένα ομοφυλόφιλο προφίλ, ενώ στο ελληνικό δεν έχει δοθεί καμία τέτοια ταυτότητα. Μάλιστα, για τη θέση του μάγειρα ξέρω πολύ καλά από τον σταθμό ότι πρόθεση του καναλιού ήταν να υπάρχει κάτι πολύ διαφορετικό».

Στην Αγγλία γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Φοβήθηκες ότι εδώ μπορεί να συνέβαινε το αντίθετο; «Η κάθε χώρα έχει διαφορετικές συνήθειες και τρόπους αντιμετώπισης. Εύλογο είναι εδώ να το δουν λίγο πιο περίεργα το όλο θέμα, όντας κάτι πρωτόγνωρο και διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Δεν μπορώ να πω ότι φοβήθηκα μήπως δεν πετύχει εδώ. Είναι κάτι ανθρώπινο και αληθινό. Σε κάθε περίπτωση, περίμενα κάποια αρνητικά σχόλια σε περίπτωση που κάποιοι παρεξηγήσουν τα δύο concept, το ξένο και το ελληνικό, για τα οποία είμαι πολύ καλά προετοιμασμένος.

Με ποιον από το υπόλοιπο team είσαι πιο κοντά; «Ο καθένας είναι ξεχωριστός. Και οι τέσσερις με αγαπούν και με συμβουλεύουν σαν παιδί τους καθημερινά από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σημαντικά. Είναι μεγάλο πανεπιστήμιο να είσαι δίπλα τους. Πιο κοντά έχω έρθει με τον Τρύφωνα Σαμαρά. Έχει ψυχή και καρδιά. Και με τους τέσσερις γελάω σε σημείο που σταματάμε τις λήψεις στη μέση».

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου