Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Ελένη Φουρέιρα: Πώς θέλει τον άνδρα;


Αλίμονο αν δεν μαθαίναμε πώς θέλει τον ιδανικό άνδρα η Ελένη Φουρέιρα, ευτυχώς η γνωστή αοιδός βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» και μας λύθηκε αυτή η απορία!

Πρώτο κριτήριο για την Ελένη Φουρέιρα είναι η μητρότητα. «Μόνο όταν θελήσω να κάνω οικογένεια και έρθει εκείνη η στιγμή και είμαι με τον κατάλληλο, αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος για να αφήσω το τραγούδι» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το δεύτερο στοιχείο που πρέπει να έχει ο ιδανικός άνδρας είναι να μην τη ζηλεύει, καθώς η τραγουδίστρια απεχθάνεται τη ζήλια.

Τρίτο, είναι η ελευθερία και η εμπιστοσύνη. Η Ελένη Φουρέιρα δεν μπορεί να μείνει σε μία σχέση, εάν δεν νιώθει απόλυτα ελεύθερη να κάνει τις επιλογές της. Και ο κύριος λόγος είναι και η δουλειά της, η οποία δεν πρέπει να μπλέκεται με προσωπικά ζητήματα. Παράλληλα, ζητεί ασφάλεια από τον άνδρα που θα βρίσκεται στο πλευρό της για την υπόλοιπη ζωή της.

Υπάρχει ένα στοιχείο, όμως, το οποίο είναι το πιο σημαντικό και δεν είναι άλλο από το χιούμορ! «Αν είναι ένας άνθρωπος που θα με κάνει να γελάω και θα έχουμε το ίδιο χιούμορ, θα έχω βρει το άλλο μου μισό» τόνισε η τραγουδίστρια.

Δηλαδή, τίποτα το φοβερό, έτσι; Δεν ζητάει και πολλά το κορίτσι! Αλλά τέτοιο κελεπούρι που είναι η ίδια, να μην έχει απαιτήσεις; Δεν γίνεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου