Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Ευρυδίκη- Θεοφάνους on stage 10 χρόνια μετά..


«Ονειρεύομαι ακόμα μαμά», τραγουδάει κάθε Παρασκευή η Ευρυδίκη στο Σταυρό του Νότου Plus, σε μια σειρά παραστάσεων όπου μας παρουσιάζει τα καινούργια της τραγούδια και μοιράζεται τη σκηνή με φίλους αγαπημένους.

Αυτή την Παρασκευή ξεχωριστός καλεσμένος της Ευρυδίκης, ο Γιώργος Θεοφάνους.

Η ερμηνεύτρια γιορτάζει τα 20 χρόνια της στη δισκογραφία και έχει πραγματικά πολλά να μοιραστεί με τον Γιώργο Θεοφάνους. Συνεργάστηκαν δισκογραφικά για πολλά χρόνια και έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ελληνική ποπ σκηνή των 90'ς με υπέροχα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Αυτά καθώς και άλλα τραγούδια, μεγάλες επιτυχίες του συνθέτη, θα ακούσουμε την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου, στο Σταυρό του Νότου, όπου συναντιούνται οι δύο καλλιτέχνες μετά από 10 ολόκληρα χρόνια. Εκεί θα παρουσιάσουν ζωντανά και το καινούργιο τραγούδι που έγραψε ο Γιώργος Θεοφάνους για την Ευρυδίκη, σε στίχους του Θάνου Παπανικολάου, «Μια ζωή για μένα».

Ευρυδίκη και Γιώργος Θεοφάνους ξανά μαζί για μία μοναδική εμφάνιση, σε μια βραδιά γεμάτη με όμορφες μελωδίες, συναίσθημα και συγκίνηση, την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου στις 22:30, στο Σταυρό του Νότου Plus.

Ώρα προσέλευσης: 22:30

Σταυρός του Νότου Plus: Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου